Annas Ljus startade som en del i företaget Bellmek 2007. Ljusen tillverkas för hand av mig, Anna Kling, här i ljusverkstaden. Jag köper in stearin och paraffin av hög kvalité och blandar själv till den blandningen jag har. Nya ljus som tas fram proveldas först med olika vekar för att bästa resultat ska uppnås. De färgade ljus som tillverkas är genomfärgade. Försäljningen sker i huvudsak direkt till kund på olika marknader och mässor. Då får vi direktkontakt med kunderna vilket känns väldigt viktigt men även responsen från dem i form av att de återkommer år efter år.

Har du en ljusstake som det är svårt att hitta ljus till? Hör av dig med vilka mått du önskar så återkommer jag om jag kan hjälpa dig.

I min ljusverkstad har jag även en liten butiksdel där ni kan se ljusen och handla. Jag har inga fasta öppettider så hör av dig så bestämmer vi en tid som passar oss båda.

Hur handlar jag?

Gå in på produkter och beställ direkt i vår webshop. Du kan även handla genom att besöka mig antingen i min ljusverkstad eller på någon mässa.
Alla ljus går inte att skicka. På de produkterna som inte går att skicka står det ”Endast i butik”.
Jag skickar med DHL till utlämningsstället nära dig. Frakten kostar 95 kr oberoende vad du handlar. Du får en bekräftelse på beställningen med firmans BankGiro samt swishnummer, när jag ser att det är betalt så skickas paketet. Bekräftelse/kvitto, inkl moms, mailas när beställningen är klar.